Категории раздела
ТАК.ру
Форма входа
Главная » 2011 » Март » 12 » Волынь — Арсенал. Накануне
12:45
Волынь — Арсенал. Накануне
Фото fpl.ua

Суббота, Луцк, стадион Авангард, 19:00, арбитр Виталий Романов (Днепропетровск).

Прямая трансляция на 2+2.
 
В першу чергу Віталій Кварцяний після гри з Зорею був незадоволений станом газону та тими навколофутбольними неприємнтостями, що спіткали команду в Луганську. Проте й грою деяких своїх підопічних тренер після 0:3 розізлився. Висновки були помітні уже в грі молодіжних команд вчора, Роман Максимюк та Євген Павлов провели там по 90 хвилин, більше години відіграли і Євген Пічкур з Соріном Парасківим. Всі четверо можуть бути в заявці сьогодні, але в стартовому складі їх очікувати не варто.
 
Віталій Неділько не найкращим чином зіграв проти Зорі, тому цілком ймовірне поверення до основи "кращого воротаря світу" Ісса Ндойе. В обороні вибір виконавців не надто великий, тому максимальною може бути заміна Сергія Сімініна на Борнела Буту. Олег Герасимюк через хворобу не зміг зіграти минулого тижня, досі травмований Саша Стевіч, а Соріну Парасківу не довіряє Кварцяний. Тому можливий вихід того ж варіанту з Гошкодерею та Зозулею, хоча перехворівший Герасимюк може витіснити одного з них в запас, а Гошкодерю на лівий фланг. Інший кандидат зіграти там бразилець Рамон Лопес.
 
Попереду майже без варіантів зіграє зв'язка Володимир Лисенко - Олександр Пищур.
 
Будуть зміни і у Юрія Бакалова. По-перше, дискваліфікацію заробив Сергій Симоненко, його в центрі обороні змінить Сергій Матюхін. Можливі нові гравці в центрі півзахисту, який не дуже продуктивно працював з Карпатами в організації атак. Аржанова чи Богданова в основі може замінити Артем Старгородський. Щодо інших позицїй та гравців, змін не передачається.
 
Про важливість матчу з психологічної точки зору говорити й не варто, для розуміння цього вистачить лише погляду на турнірну таблицю.
 
Травмовані: Стевіч, Гринченко, Няга - Закарлюка, Рева
 
Дискваліфіковані: Симоненко (Арсенал)
 
Слова
 
Віталій Неділько, голкіпер Волині:
 
"Віталій Кварцяний у розмові з командою попросив якомога швидше забути той матч, оскільки він мало що мав спільного зі справжнім футболом. Тренер сказав, що наступна гра буде більш показовою. Щодо нас самих, то підсумок поєдинку у Луганську нас дуже розізлив, і з точки зору налаштованості на матч з Арсеналом він може зіграти позитивну роль".
 
Юрій Бакалов, головний тренер Арсенала:
 
"По матчу Зоря - Волинь важко визначити готовніть команди Віталія Кварцяного. Хоча легко помітити, що фізично Волинь, як завжди, на висоті. Ми прекрасно розуміємо, що в Луцьку завжди грати важко".
 
Історія взаємин
 
Всього зіграно 9 матчів: +4=1-4 10:16
 
На полі Волині: +3=0-1 5:3
 
Останній матч на полі Волині (23.07.2005): Волинь - Арсенал 2:1 (Товкацький, 47, Сачко, 67 - Окодува, 34)
 
Матч першого кола: Арсенал - Волинь 1:1 (Шацькіх, 71 - Пічкур, 56)
 
- Арсенал завдав Волині найбільшой поразки в її історії, в липні 2002 року кияни виграли 8:1. Зрозуміло, для них це також найбільша перемога;
 
- в тому же сезоні Волинь програла Арсеналу і вдома, проте всі три наступні поєдинки виграла.
 
Цікаві факти
 
- Волинь забиває в 9-ти домашниіх матчах поспіль, в перших чотирьох лучани жодного разу не відзначились;
 
- Арсенал сім разів не міг довести гру до перемоги, виграючи протягом матчу (=4-3). Останнього разу кияни втратили перевагу в два голи;
 
- в семи з десяти ігор на виїзді Арсенал перший тайм завершував нічиєю;
 
- Арсенал жодного разу не виграв у команди, що знаходиться вище нього в турнірній таблиці.
Просмотров: 440 | Добавил: oliver | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Случайное фото
Наш опрос
Испанская параллель: Фабрегас & Коентрау
Всего ответов: 19
Статистика

Онлайн всего: 7
Гостей: 7
Пользователей: 0
Счетчик
Copyright MyCorp © 2024